Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 605 084 529

Nejpohodlnější krabičková dieta již od 269 Kč/den

Příprava jídel

Příprava jídla probíhá v našich vlastních výrobních prostorách. Jídla připravuje team profesionálních kuchařů, kteří mají k ruce profi moderní gastro zařízení. Pokrmy připravujeme především v páře (konvektomatu), což umožňuje dodržování nejpřísnějších hygienických požadavků. Při vaření v páře zůstávají v potravinách uchovány minerální látky a vitamíny. Díky konvektomatu vaříme téměř bez přidaného tuku, a proto i zdánlivě kalorická jídla umíme připravit v odpovídající chuti a kvalitě. K vaření používáme výhradně mořskou sůl, kvalitní olivový olej, čerstvé bylinky, čerstvou zeleninu a ovoce a kvalitní suroviny většinou od lokálních a prověřených dodavatelů. K výrobě jídla zásadně nepoužíváme žádná dochucovadla nebo náhražky, glutamát sodný, žádné konzervační látky, smažené nebo přepalované pokrmy, polotovary.

Kuchyně Kuchyně

OHŘEV A SKLADOVÁNÍ JÍDEL

Uchovávání a příprava jídel
  • Jídla skladujte v lednici při teplotě + 8°C.
  • Jídlo které je určené k ohřevu, ohřívejte v mikrovlnné troubě nebo v hrnci na plotně. Při ohřevu v mikrovlnné troubě je třeba pokrm přendat na talíř určený k ohřevu v mikrovlnné troubě, nebo několikrát propíchnout vrchní folii a jídlo ohřát v plastové misce.
  • Po otevření ihned spotřebujte.
  • Jídlo spotřebujte do 48 hodin od doručení.
 

Co se dnes vaří

Snídaně:Tuňáková pomazánka s toustem 1050kJ
Svačina:Ovocný tvaroh 650kJ
Oběd:Kuřecí terinka s restovanými kuřecími játry, hrášková omáčka, kus-kus 1750kj
Svačina:Cereální tyčinka 620kJ
Večeře:Rajčata zapečená se šunkou a nivou 980kJ

Přijímáme stravenky

Přijímáme stravenky Ticket Restaurant Přijímáme stravenky Cheque Dejeuner
Přijímáme stravenky Gastropass Přijímáme stravenky Sodexo